HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γυμνάσιο Κλειτορίας - δεκαετία του '50! (φωτογραφίες)

γράφει ο Γεώργιος Γκλαβάς Πήρα σήμερα την απόφαση, φίλες και φίλοι μου, να ξαναπάω στο σχολείο, με το ποδήλατό μου! Προτίμησα το Γυμ...

γράφει ο Γεώργιος Γκλαβάς
Πήρα σήμερα την απόφαση, φίλες και φίλοι μου, να ξαναπάω στο σχολείο, με το ποδήλατό μου! Προτίμησα το Γυμνάσιο Κλειτορίας Καλαβρύτων, γιατί θέλω να συναντήσω όλους τους παλιούς συμμαθητές και συμμαθήτριές μου που πολύ τους αγαπώ!!! Θα ζητήσω να μας φέρουν ως καθηγητές τους αγαπημένους α) Σωκράτη Ρώρη, Θεολόγο - Μητροπολίτη σήμερα Καρυστιαίας, για να μας επαναφέρει στο σωστό δρόμο του Θεού, τον οποίο χάσαμε κυνηγώντας τα πολλά και περιφρονώντας τα λίγα, β) Παναγιώτη Σπύρου Φυσικό (που είχε εκτοξεύσει, το 1958, τον πρώτο πύραυλο στο Μάζι) για να μας διδάξει ξανά τους νόμους της φύσης τους οποίους παραβιάσαμε και σήμερα το πληρώνουμε αυτό πολύ ακριβά, γ) Γιώτα Βλαγκοπούλου Φιλόλογο, για να μας διδάξει αρχαία ελληνικά, των οποίων τη διδασκαλία στα σχολεία μας κάποιοι εκσυγχρονιστές κατάργησαν και δ)) Αλέκο Αθανασιάδη, Μαθηματικό για να μας μάθει να μετράμε και να υπολογίζουμε καλύτερα τα πράγματα που μας δίνει η ζωή!! Ελπίζω ότι, αν κάνουμε όλοι το ίδιο και καθίσουμε ξανά στα θρανία, για να μάθουμε καλύτερα κάποια πράγματα, ίσως μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τη φοβερή κρίση που βιώνουμε σήμερα! Εάν δεν κάνουμε αυτό, ας μην περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα!!! 
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!


Γεώργιος. Β. Γκλαβάς
Καστριά Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.