HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Eνημέρωση Μελών και Φίλων του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΙΒΑΡΖΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Αθήνα, 29 Σεπτέμβρη, 2015 Μέλη και φίλοι, Με την αναδιοργάνωση τη...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΙΒΑΡΖΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Αθήνα, 29 Σεπτέμβρη, 2015
Μέλη και φίλοι,
Με την αναδιοργάνωση της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας, το Δ.Σ. μπορεί πλέον να σας γνωρίζει τις δραστηριότητές του και σεις να προτείνετε, να κρίνετε, να συμβουλεύετε, για ό,τι καλλίτερο πρέπει να γίνει.
Οι δραστηριότητες του Συλλόγου, το καλοκαίρι που πέρασε, πιστεύουμε, ότι κάλυψαν, έστω στο ελάχιστο, την ανάγκη ψυχαγωγίας των συγχωριανών μας.
1. Η διήμερη εκδρομή στο χωριό 25 και 26/7, με μικρή συμμετοχή οπωσδήποτε, υπήρξε μια πρώτη δοκιμαστική προσπάθεια του Συλλόγου να καθιερώσει “μικρά πανηγυράκια” στο προαύλιο των εκκλησιών μας, όταν αυτές γιορτάζουν. 
2. Επίσης, το Σάββατο 25/7, οι Ταξιδευτές της Πρόζας, πιστοί στο ραντεβού τους, παρουσίασαν τρία μονόπρακτα, γιορτάζοντας την 200ή παράστασή τους στο χωριό μας. Οι όρθιοι Λειβαρζινοί που παρακολούθησαν την παράσταση είναι μια μαρτυρία της επιτυχίας της.
Στους χαιρετισμούς, η κα Αφροδίτη Σκαλτσά  μάγεψε με τον λόγο και την αγάπη της, ο Πρόεδρος του ΚΕΛΑΛΕΙΠΑ τόνισε τις αδυναμίες στη λειτουργία του Μουσείου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Αθήνας έκανε έκκληση για εθελοντισμό.
3. Τον Αύγουστο, η μουσική βραδιά, το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο θύμισαν περασμένους καλούς καιρούς. Προσπαθούμε να βρισκόμαστε στο χωριό. Η κριτική μας ωφελεί. Η μιζέρια μας δυναμώνει.
Εμείς θα επιμένουμε. Εσείς θα είστε εκεί;
Το “Λειβαρζινό Σπίτι” στη μεγάλη αίθουσα του Σχολείου είναι  έτοιμο να δεχθεί τις δωρεές σας για τον εξοπλισμό του (σκεύη, έπιπλα, στρωσίδια κλπ), ό,τι έχετε. Βοηθήστε και όλοι θα καμαρώνουμε.
Η Πολιτιστική Αίθουσα στο Μισοχώρι βρίσκεται στο στάδιο διαγωνισμού για την κατασκευή της. Η έγκριση οικοδομής έχει εκδοθεί. Αναμένεται και η άδεια.
Για τον Πρόδρομο, ο κ. Δήμαρχος συμφώνησε, το σχέδιο με βάση την πρόταση της Επιτροπής Λεωνίδα Βασιλόπουλου, να γίνει από ιδιώτη μηχανικό, λόγω απουσίας του μηχανικού του Δήμου.
Για τον Ξενώνα, εκδόθηκε η άδεια συνέχισης των εργασιών που είχε ανακληθεί από πέρσι τον Αύγουστο (2014) λόγω, ας το θεωρήσουμε έτσι, ατυχών γραφειοκρατικών διαδικασιών.
Με υποδείξεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης, σχεδιάζεται το στήσιμο της βιβλιοθήκης του Συλλόγου στη ΒΔ αίθουσα του Σχολείου.
Ζητούμε την εθελοντική προσφορά όλων των μονίμων κατοίκων. Δύο ώρες ο καθένας εθελοντικής εργασίας να προσφέρει από τους νέους, σ' ένα μήνα το Σχολείο μας θα έχει γίνει, πραγματικά, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και θα καθιερωθεί και θα γίνει αποδεκτό, έξω και από τα όρια του Δήμου Καλαβρύτων, χάριν των ευεργετών μας και προς όφελος του χωριού μας.
Το διήμερο 31/10 και 1/11 θα γίνει η εκδήλωση του Τσίπουρου. Αυτή τη φορά συνοδεία ζωντανής μουσικής, με τους Γιάννη Σταμάτη και Νεκτάριο Κυριαζή και DJ (Μπακάλης). Γίδα και φασολάδες και καλύτερη οργάνωση σας περιμένουν. 
Για την εκδήλωση ο Σύλλογος προγραμματίζει διήμερη εκδρομή 31/10 και 1/11 με 20 Ευρώ το άτομο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 3450061, κα Γιάννα Ραβαζούλα. Το διήμερο αυτό σχεδιάζεται και μία ιδιαίτερη εκδήλωση αφιερωμένη στο έπος του '40. Εχουν προσκληθεί οι Δημοτικές Αρχές Τήνου και Κόνιτσας. Ο χρόνος άφιξης και αναχώρησής τους θα καθορίσει τον χρόνο και τον τόπο της τελετής.
Γι' αυτό υπομονή μέχρι την εκτύπωση των Προσκλήσεων.
Με χαιρετισμούς αγάπης,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.