HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγκρίθηκε το τοπικό σχέδιο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Με ομόφωνη απόφαση εγκρίθηκε σήμερα το απόγευμα από τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν...

Με ομόφωνη απόφαση εγκρίθηκε σήμερα το απόγευμα από τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού Αχαΐας (Αιγιαλείας-Καλαβρύτων) το προσχέδιο του τοπικού σχεδίου διαχείρισης των απορριμμάτων που εκπονήθηκε από τους 2 Δήμους.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας και προέδρου του συνδέσμου κ. Θανάση Παναγόπουλου, με την παρουσία και του δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γεωργίου Λαζουρά.
Το αρχικό πλάνο του σχεδίου εγκρίθηκε, μετά από την εκτεταμένη μελέτη σημείο προς σημείο όλου του σχεδίου, εκφράστηκαν μάλιστα και κάποιες μικρές τροποποιήσεις οι οποίες καταγράφηκαν μαζί με διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες που θα ενσωματωθούν στην αρτιότερη πρόταση.
Η επόμενη συνεδρίαση ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, όπου αναμένεται να ληφθεί και η οριστική απόφαση για την ολοκληρωμένη πρόταση και η οποία ακολούθως θα τεθεί προς διαβούλευση και θα συζητηθεί και στα Δημοτικά Συμβούλια Καλαβρύτων και Αίγιο σε ειδική συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.