HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Το Ποντίκι" - Το στέκι των Καλαβρυτινών στη νυχτερινή Αθήνα επιστρέφει

Πιστό στο ραντεβού του με την καλή διασκέδαση το "ΠΟΝΤΙΚΙ" επιστρέφει ανανεωμένο από τις 19 Σεπτεμβρίου (Επτανήσου 9 και Άνδρ...

Πιστό στο ραντεβού του με την καλή διασκέδαση το "ΠΟΝΤΙΚΙ" επιστρέφει ανανεωμένο από τις 19 Σεπτεμβρίου (Επτανήσου 9 και Άνδρου Πεδίον του Άρεως)
Νεαρόκοσμος, φοιτητόκοσμος, μερακλήδες και λάτρεις της καλής ελληνικής μουσικής είναι η σύνθεση στο ξεχωριστό ρεμπετάδικο "Το Ποντίκι" που σημάδεψε την καλή νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 
Ήταν Οκτώβρης του 1984 που στο κέντρο της Αθήνας, στό Πεδίο Άρεως, Επτανήσου 9 και Άνδρου, σε ένα νεοκλασικό κτήριο άρχισε να λειτουργεί "Το Ποντίκι". Από τότε ήρθε και παρέμεινε με πάντα καλή μουσική, κέφι και χορό. 
Από τις 11μμ μια παρέα εκλεκτών μουσικών οι: ΓΑΛΙΑΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ , ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΙΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΛΙΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής και δημιουργούν τη διάθεση για χορό.
Η κομπανία αναλαμβάνει με μεράκι να θυμίσει επιλεγμένα τραγούδια και μουσικές της Ελλάδας που ξεχωρίζουν. Λαϊκά, ρεμπέτικα, νησιώτικα.
Ο χώρος, το μπαρ, η κουζίνα, δίνουν το στίγμα του αυθεντικού παραδοσιακού. Η επικοινωνία των ανθρώπων, το κέφι, ο χορός, είναι τα σημεία αναφοράς του.
Ο φαντασμένος ποντικός, εκτός των άλλων, φροντίζει οι τιμές να είναι προσαρμοσμένες στα πορτοφόλια όλων.
Η αίθουσα  είναι πλήρως κλιματιζόμενη με χωρητικότητα 280 άτομα. Η εσωτερική διακόσμηση σας μεταφέρει στην παλιά Αθήνα, δεδομένου οτι την γνωρίζουμε πριν από πολλά χρόνια.
Η κουζίνα μας είναι ευρέως γνωστή για τα θαυμάσια και νόστιμα φαγητά της. Για εκδηλώσεις με καλό φαγητό και κέφι, τηλεφωνείστε στο 210 8232971 και 210 8226995. Είναι πρόκληση επιλογής στην απρόσωπη νύχτα της Αθήνας.
Φυσικά δεν λείπουν και οι Καλαβρυτινοί από το στέκι. Αναζητήστε τους στους ...υπευθύνους και καλή διασκέδαση !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.