HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου η πρώτη μεγάλη γενική Απεργία για το 2015

Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πρώτη γενική απεργία για το 2015, μεθαύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή ...

Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πρώτη γενική απεργία για το 2015, μεθαύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Αιχμή των διεκδικήσεων είναι το ασφαλιστικό και οι σχεδιαζόμενες ανατροπές σε συνταξιούχους και ασφαλισμένους, ενώ στο διεκδικητικό πλαίσιο των συνδικάτων εντάσσονται και οι επερχόμενες αλλαγές στη φορολογία, ο ΕΝΦΙΑ, τα «κόκκινα δάνεια», κ.ά. Στο πλαίσιο της γενικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας στις 10.30 το πρωί προγραμματίζει το ΠΑΜΕ.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενώ αναμένεται και οι συμμετοχή των ιατρών και νοσηλευτών  των μονάδων Υγείας ΠΕΔΥ (ιατρεία ΕΟΠΥΥ, Κέντρα Υγείας) και οι ομοσπονδίες τους (ΟΕΝΓΕ και ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ αντίστοιχα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.