HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις Η.Π.Α. ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος και ο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουράς

Στις Η.Π.Α. βρίσκονται από χθες 9/11/15, σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί το Καλλιμανοπούλειο γηροκομείο αλλά και τα άλλα ιδρύματα της ...

Στις Η.Π.Α. βρίσκονται από χθες 9/11/15, σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί το Καλλιμανοπούλειο γηροκομείο αλλά και τα άλλα ιδρύματα της Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά. Στην Αμερική, ο κ.κ. Αμβρόσιος και ο κ. Λαζουράς, θα έχουν επαφές με τους Καλαβρυτινούς Συλλόγους ωστε να εξευρεθεί λύση με οικονομική ενίσχυση από τους εκεί συμπατριώτες μας.
Η κατάσταση τόσο στο Καλλιμανοπούλειο όσο και στα υπόλοιπα ιδρύματα της Μητροπόλεως, είναι οριακή, εξαιτίας τόσο της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, της έλλειψης ενίσχυσης αλλά και λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στις πληρωμές που πρέπει να καταβάλει ο  ΕΟΠΥΥ.
Η επιστροφή τους, ελπίζουμε με θετικά αποτελέσματα, έχει προγραμματισθεί για τις 16 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.