HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ:Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ένα ακόμα σεμινάριο για εκπαιδευτικούς ξεκινάει αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου από το Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις» σε συνεργασία με την Αγ...

Ένα ακόμα σεμινάριο για εκπαιδευτικούς ξεκινάει αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου από το Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις» σε συνεργασία με την Αγωγή Υγείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το σεμινάριο για την δυναμική της ομάδας μέσα στην τάξη και την πρόληψη των εξαρτήσεων στο χώρο του σχολείου αποσκοπεί στην εκπαίδευση και ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών στο ρόλο τους καθώς και στην υποστήριξή τους με εκπαιδευτικό υλικό και μεθοδολογικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν περαιτέρω στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική. Εκπαιδευτικοί Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Αχαΐας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου Πρόληψης και φέτος κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 
Το σεμινάριο με θέμα «Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ», διαρκεί 40 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, σε οκτώ συναντήσεις, ημέρα Σάββατο και ώρες 9:00 με 14:00. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2610-226948 & 2610-623290 ή στο email: kpachaia@pat.forthnet.gr  καθώς και την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kpachaia.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.