HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΥΤΙΚΗ...


Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Α.ΚΟΙ.Σ.Δ.Α) ΑμΚΕ ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ Δ.ΕΛΛΑΔΑΣ με θέμα "Ο νέος θεσμός των Κοινωνικών Συμπράξεων σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Το συνέδριο που ξεκίνησε από χθες 28/11/2015 και ολοκληρώνεται σήμερα πραγματοποιείται στον ΑΙΓΙΟ (Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου. Παραβρίσκονται ο Σύμβουλος δημάρχου ΑΙΓΙΟΥ σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης Νίκος Θανασουλιας, εκπρόσωπος, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι ΚοινΣεπ, ο Πρόεδρος της REFORMA REALE Αλβανίας, ο Πρόεδρος δικτύου Κοινσεπ ΑΤΤΙΚΗΣ  κ Κατωμέρης, ο ΕΚΔΟΤΗΣ της εφημερίδας AGRO NEA Δημήτριος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της ΑΚΟΙΣΔΑ Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, ο συντονιστής της ΑΜΚΕ ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ κ. Βασίλειος Τακτικός, ο Πρόεδρος της ΕΡΔΑ Αλέξανδρος Οικονόμου, ο Συντονιστής της συνεργαζόμενης με την ΑΚΟΙΣΔΑ σύμπραξης ΣΥΝΈΠΕΙΧΕΙΡΩ  Κώστας Οικονομόπουλος, η ψυχή και ο δάσκαλος στα παιδιά ΑΜΕΑ που εκπαιδεύτηκαν στην αγγειογραφία απο το ΤΟΠΣΑ της ΑΚΟΙΣΔΑ, ο πρόεδρος του Συλλόιγου ΗΛΙΟΣ κ. Γεώργιος Ρόζος, συνεταιριστικές οργανώσεις από πολλά μέρη της Ελλάδας και πολλοί άλλοι. 
[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.