HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ και το "ΠΡΩΙΝΟ ΣουΚου" (ΦΩΤΟ)

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται από χθες η Μαρία Μπεκατώρου και συντελεστές της εκπομπής "ΠΡΩΙΝΟ ΣουΚου" του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ...

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται από χθες η Μαρία Μπεκατώρου και συντελεστές της εκπομπής "ΠΡΩΙΝΟ ΣουΚου" του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, για να καταγράψουν τις ομορφιές των Καλαβρύτων. 
Η εκλεκτοί επισκέπτες κατέλυσαν στο γνωστό ξενοδοχείο "Αρχοντικό Ζαφειρόπουλου" και αφού απόλαυσαν την ζεστή φιλοξενία περιηγήθηκαν και κατεγραψαν τις ομορφιές μας ξεκινώντας χθες από το Σπήλαιο των Λιμνών. Σήμερα συνοδεία του Αλέξη Λεχουρίτη, έκαναν την μοναδική διαδρομή με τον Οδοντωτό και όπως μας δήλωσαν έμειναν εκστασιασμένοι.  
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στο εργαστήριο του Ερμείδη για να δουν και να καταγράψουν την παρασκευή της φημισμένης ροδοζάχαρης.
Να θυμίσουμε οτι η εκπομπή μεταδίδεται καθε Σάββατο και Κυριακή στις 10πμ. με παρουσιαστές την Μαρία Μπεκατώρου και τον Νίκο Μουτσινά και μαζί τους οι Λάμπρος Κωσταντάρας Νανά Ηλιοπούλου.
Συντελεστές της εκπομπής:
Αρχισυνταξία: Μαίρη Κούσουλα
Δ/νση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος
Δ/νση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
Executive Producer:  Άννα Αρβανίτη


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.