HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψηφίστηκε με 153 "ναι" ο προϋπολογισμός - Πώς ψήφισαν οι Αχαιοί βουλευτές

Χωρίς απώλειες για την κυβερνητική πλειοψηφία ψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2015.  Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές, "...

Χωρίς απώλειες για την κυβερνητική πλειοψηφία ψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2015. 
Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές, "ναι" ψήφισαν 153 βουλευτές και "όχι" 145 βουλευτές. Τον προϋπολογισμό υπερψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, ενώ τον καταψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων. 
Πώς ψήφισαν οι Αχαιοί βουλευτές
"ΝΑΙ" ψήφισαν η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης.
Από την πλευρά τους "ΟΧΙ" ψήφισαν επί της Αρχής οι βουλευτές Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Ν. Καραθανασόπουλος και Ιάσων Φωτήλας.
απών από την ψηφοφορία ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της βουλής δήλωσε πως εάν ήταν παρών θα ψήφιζε "όχι". Ωστόσο η επιστολή του δεν προσμετρήθηκε στο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.