HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

9 Iανουαρίου κόβουν την πίτα του ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων , η Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας καλούν τα...

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, η Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας καλούν τα μέλη τους, αλλά και όλους τους φίλους Αιγιαλείς, σε μία απογευματινή συνάντηση για καφέ και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και ώρα 6.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιόνιου Βιβλιοθήκης στην οδό Ανδρονοπούλου 12 στο Αίγιο. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο κατάστημα «FANTASY», (Μητροπόλεως 24) στο Αίγιο. Πληροφορίες στα κινητά 697-953-1919 και 697-9055-162.
Επίσης, ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση τη Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Διαλέξεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης (Ανδρονοπούλου 12, στο Αίγιο). Τα θέματα προς συζήτηση είναι:
-Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ. & Ενημέρωση δράσεων έτους 2015 και συγκεκριμένα από 8-10-2015 έως 31-12-2015.
-Οικονομικός απολογισμός από 8-10-2015 έως 31-12-2015
-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση συνέρχεται εκ νέου (τελευταία συνάντηση) την επόμενη Κυριακή 10 Ιανουαρίου τις 18:00 στο ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι ενθάρρυνση και στήριξη των προσπαθειών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, καθώς επίσης αναδεικνύει ότι μπορούμε να διαδραματίζουμε ενεργό ρόλο στην κοινωνία μας. Οι απόψεις, οι προτάσεις όλων και ο γόνιμος διάλογος βοηθούν το Διοικητικό μας Συμβούλιο να υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, τους στόχους του Συλλόγου μας. Σας περιμένουμε όλους.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.