HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε αναβρασμό η Κλειτορία για το Αστυνομικό Τμήμα - Συνάντηση φορέων την Τετάρτη 9/12/2015

Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Κλειτορίας και της ευρύτερης περιοχής για το ενδεχόμενο κλεισίματος του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας π...

Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Κλειτορίας και της ευρύτερης περιοχής για το ενδεχόμενο κλεισίματος του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας που θα αφήσει ένα μεγάλο τμήμα της ορεινής Αχαΐας χωρις προστασία και φύλαξη. 
Για το μείζων αυτό ζήτημα ο Δήμος Καλαβρύτων τόσο στην συνάντηση των φορέων που έγινε στην Πάτρα (διαβάστε εδώ) όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο (διαβάστε εδώ) εξέθεσε την αναγκαιότητα της διατήρησης του Α.Τ. στο κεφαλοχώρι των Καλαβρύτων αλλά όπως όλα δείχνουν έως τώρα οι ελπίδες είναι αμυδρές. 
Να τονίσουμε οτι η Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας σε πρόσφατη ανακοίνωσή της αντιτίθεται στο κλείσιμο του ....παραθαλάσιου τμήματος της Ακράτας αλλά αποφεύγει να μιλήσει για το ορεινό τμήμα της Κλειτορίας (διαβάστε εδώ). 
Η τοπική οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων έβγαλε ανακοίνωση και τάσσεται υπέρ της διατήρησης του τμήματος αλλά για το ίδιο θέμα οι τοπικοί Βουλευτές δεν έχουν ακόμα τοποθετηθεί (διαβάστε εδώ). 
Το ζήτημα πλέον το παίρνουν στα "χέρια" τους οι κάτοικοι της Κλειτορίας και ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις.
Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 έχει προγραμματιστεί με πρωτοβουλία της τοπικής κοινωνίας, συνάντηση, ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για περαιτέρω ενέργειες στις 7 το απόγευμα στο καφενείο "Μουριές" στην πλατεία της Κλειτορίας. Στην συνάντηση έχει κληθεί και θα παραστούν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, οι Δημοτικού Σύμβουλοι, φορείς, σύλλογοι και φυσικά οι κάτοικοι της Κλειτορίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.