HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπεραιωνόβιες Ελιές από την Αιγιάλεια κοσμούν πλέον την Αθήνα

Ελαιόδεντρα ηλικίας 800 ετών από την Αιγιάλεια, φιλοξενούνται πλέον στο κέντρο της Αθήνας, στην Πρυτανεία στην οδό Πανεπιστημίου.  Τα ...

Ελαιόδεντρα ηλικίας 800 ετών από την Αιγιάλεια, φιλοξενούνται πλέον στο κέντρο της Αθήνας, στην Πρυτανεία στην οδό Πανεπιστημίου. 
Τα ελαιόδεντρα, τα οποία αποτελούν δωρεά της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ, προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου και η διάσωσή τους αποτελεί υποχρέωση για τη διατήρηση και ανάδειξή τους.
Τα δένδρα μεταφέρθηκαν με τη συνδρομή του Μηχανικού του Ελληνικού Στρατού από την περιοχή της Ακράτας.
Θα μεταφυτευθούν ακόμα τρία δέντρα τις επόμενες ημέρες, ένα στην συμβολή των Οδών Διάκου και Συγγρού και ένα στην πλατεία της Μεγάλης του Γένους Σχολής, στη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Βασ. Κων/νου.
Το πέμπτο δέντρο θα φυτευθεί σε κεντρικό σημείο εντός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ο δήμος Αθηναίων, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί την ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ για την προσφορά της, καθώς και όλους τους άλλους φορείς που συμβάλλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος, όπως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Τροχαία Αθηνών, το ΕΚΠΑ, τον ΑΔΜΗΕ ΑΕ, την εταιρεία Τοπιοδομή ΕΠΕ και τις εταιρείες Άλτις και Klorane, οι οποίοι με την προθυμία τους και την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της περιβαλλοντικής δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.