HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απάντηση προέδρου Λυκούριας κ. Κοντογιάννη σε επιστολή - αίτημα κ.Κριμπένη

Επιστολή - Απάντηση σε αίτηση του κ. Κριμπένη Κωνσταντίνου, κατοίκου Λυκούριας Καλαβρύτων, απέστειλε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σοφοκλής Α. Κ...

Επιστολή - Απάντηση σε αίτηση του κ. Κριμπένη Κωνσταντίνου, κατοίκου Λυκούριας Καλαβρύτων, απέστειλε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης. Η αίτηση του κ. Κριμπένη, αφορούσε τη βελτίωσης βατότητας οδού.
Η Επιστολή - Απάντηση του κ. Κοντογιάννη, έχει ως εξής: 
Προς: κ. Κριμπένη Κωνσταντίνο, κάτοικο Λυκούριας
Θέμα: Απάντηση σε αίτηση βελτίωσης βατότητας οδού
Αξιότιμε κ. Κριμπένη,
Προ ημερών γίναμε παραλήπτες της επιστολής σας με ημερομηνία 18/12/2015, στην οποία εκφράζετε τη δυσφορία σας σχετικά με μη απάντησή μας σε δικό σας παλαιότερο αίτημα με ημερομηνία 10/12/2014.
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως το αίτημά σας έχει συζητηθεί έγκαιρα κι έχει δημοσιοποιηθεί. Συγκεκριμένα, το ανωτέρω αίτημα συζητήθηκε στην τακτική συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου στις 09/01/2015. Η απόφαση που ελήφθη κοινοποιήθηκε στην κοινότητα, όπως άλλωστε κι όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται στις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας.
Η δημοσιοποίηση έγινε:
α. στον πίνακα ανακοινώσεων που βρίσκεται στο κατάστημα του κ. Βασίλη Κατσή.
β. στον ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής μας.
Απόφαση – πρόταση του συμβουλίου ήταν να καταγραφούν οι ανάγκες κάθε γειτονιάς, με προτεραιότητα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Λαμβάνοντας υπόψιν την κακή οικονομική συγκυρία για τον Δήμο Καλαβρύτων, καθώς και το γεγονός ότι υπάρχουν σε εκκρεμότητα έργα σε άλλες γειτονιές που έχουν προβλήματα πρόσβασης στην οικία τους (Σμέρου-Δαραβέλα, Καλιαβού-Μπίκου, Β.Κριμπένη-Ντακόλια, Θ.Ντακόλια – Κ.Κριμπένη), κρίθηκε πως ο δρόμος για τον οποίο ζητάτε την τσιμεντόστρωση δεν ανήκει στις άμεσες ανάγκες του χωριού μας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως στο χωριό μας δεν χωρίζουμε τους κατοίκους σε Α’ και Β’ κατηγορίας. Αντιθέτως, το Τοπικό Συμβούλιο αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα με κατανόηση, στηριζόμενο στην πλήρη και αποτελεσματική στήριξη του κ. Βασίλη Καρρά, αντιδημάρχου της Δ.Ε. Κλειτορίας.
Δεδομένου του ενδιαφέροντος που φαίνεται να επιδεικνύετε για τα κοινά, θα χαρούμε να σας δούμε να συμμετέχετε στην επόμενη εθελοντική εργασία του χωριού μας.
Με εκτίμηση,
Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης
Πρόεδρος Κοινότητας Λυκούριας
Τοπική Κοινότητα Λυκούριας Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων
Πρόεδρος Κοινότητας: Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης ​
Λυκούρια, 21/12/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.