HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συναυλία αφιέρωμα στους Τσιτσάνη - Παπαϊωάννου με υπογραφή Δ. Σταθακόπουλου στην Αθήνα

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30 μμ στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ( επί της οδού Πειραιώς αρ.206, στον Ταύρο ) ...

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30 μμ στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ( επί της οδού Πειραιώς αρ.206, στον Ταύρο ) ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ  ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ & ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ από το Θανάση Πολυκανδριώτη & το Μουσικό Σύνολο Μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ»
Τη συναυλία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Μανιάτης, για τη ζωή και το έργο των δημιουργών μιλάει ο Κώστας Μπαλαχούτης δημοσιογράφος, διευθυντής ogdoo.gr ενώ την εθνικομουσικολογική έρευνα για τους λαϊκούς δημιουργούς υπογράφει ο συμπατριώτης μας από το Λευκάσιο, Δημήτρης Σταθακόπουλος Δρ. Παντείου Πανεπιστημίου, Μουσικολόγος & Δικηγόρος Πειραιώς .

Ο Αντώνης Μιτζέλος, η Τζώρτζια των Μπλέ, ο Μπάμπης Στόκας, η Χριστίνα Μιχαλάκη, η Αννα Μελίτη, ο Αντώνης Παπαϊωάννου, ο παλαίμαχος σολίστ του μπουζουκιού Γιάννης Μωραΐτης, θα δώσουν λίγο από το προσωπικό τους στυλ σε μια συναυλία γεμάτη ανατροπές.
Την ίδια ημέρα, θα γίνει και η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Πολυκανδριώτη «Οι ασκήσεις μου», με περιεχόμενο που αφορά όλους τους παίκτες του μπουζουκιού ενώ τίτλοι δεξιότητας μπουζουκιού θα απονεμηθούν στα πρώτα μέλη του Μουσικού Συνόλου «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» που ξεκίνησαν το 1993, και έχουν πλέον χαράξει ο καθένας τη δική του μουσική πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.