HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Αίγιο ο Μανώλης Σφακιανάκης για την "Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο"

Στο Αίγιο θα βρεθεί ο ο υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου θα είναι ο κεντρικός ο...

Στο Αίγιο θα βρεθεί ο ο υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο" που διοργανώνεται την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Κινηματοθέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Αίγιο, από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας και το Δήμο Αιγιαλείας, σε συνεργασία με την Δ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.   
Ο υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα μιλήσει για το Διαδίκτυο, τη χρήση του, την ωφελιμότητα, τους κινδύνους που κρύβει, ως και τους τρόπους προστασίας των χρηστών από αυτούς και στη συνέχεια θα απαντήσει στα ερωτήματα των ακροατών σχετικά με το επίκαιρο αυτό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.