HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την κατάσταση στα χέρια του πήραν οι Κλειτόριοι για το Αστυνομικό Τμήμα

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 9/12/15 στην Κλειτορία, η συνάντηση των κατοίκων και φορέων της Κλειτορίας σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο...

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 9/12/15 στην Κλειτορία, η συνάντηση των κατοίκων και φορέων της Κλειτορίας σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δουκλιάς Σωτήριος, Γεωργακοπούλου Χαρά, Μηλιτσόπουλος Παναγιώτης, Παπακανέλος Γεώργιος και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και ο πρόεδρος του συλλόγου Κλειτορίας. 
Από την συνάντηση απουσίαζε δικαιολογημένα ο Δήμαρχος  κος Γιώργος Λαζουράς, αφού την ίδια ώρα θα έπρεπε να παραστεί στην Πάτρα σε σύσκεψη σχετικά με την τα μέτρα ασφάλειας που θα παρθούν στα Καλάβρυτα με την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Απουσίαζε επίσης ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Βαίλειο Καρράς 
Στην συζήτηση που κράτησε αρκετές ώρες τονίστηκε η επιτακτική και αδήριτη αναγκαιότητα διατήρησης του Α.Τ. Κλειτορίας και οι λόγοι αποτελεσματικότητας, οικονομικότητας, παραγωγικότητας και διασφάλισης της δημόσιας τάξης που την επιβάλλουν, σε ένα τόσο μεγάλο, ορεινό, δύσβατο και με πολλές διάσπαρτες κοινότητες και οικισμούς τμήμα του Δήμου μας (τις δημοτικές ενότητες, πρώην Δήμους Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων) που το αστυνομικό τμήμα αυτό, έχει, στην αρμοδιότητα και στην ευθύνη του.
Αποφασίστηκε (πρόταση Σωτήρη Δουκλιά) η σύνταξη σχετικού κειμένου που θα συνυπογράψουν όλοι οι τοπικοί πρόεδροι, οι πρόεδροι συλλόγων και όλοι οι φορείς και να επιδοθεί στον Υπουργό προστασίας του Πολίτη.
Παράλληλα να πραγματοποιηθεί (πρόταση Γεωργίου Παπακανέλλου) δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα η διατήρηση του Α.Τ. στην Κλειτορία.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι επιφυλάχθηκαν για δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που τα ψηφίσματα και οι ενημέρωση των αρμοδίων δεν επιφέρουν αποτέλεσμα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.