HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στους Κορυφαίους ο Καλαβρυτινός chef Μάριος Φράγκος χρησιμοποιώντας Καλαβρυτινά προϊόντα!

Μεγάλη διάκριση για τον Καλαβρυτινό (από την Άνω Βλασία) chef Μάριο Φράγκο της σχολής Ι.ΕΚ. Ωμέγα Πάτρας στον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμός ...

Μεγάλη διάκριση για τον Καλαβρυτινό (από την Άνω Βλασία) chef Μάριο Φράγκο της σχολής Ι.ΕΚ. Ωμέγα Πάτρας στον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμός Délifrance Hellas για το καλύτερο sandwich της Ελλάδας, με συμμετοχή σπουδαστών από όλες  τις σχολές μαγειρικής της χώρας και διεξήχθη στο εστιατόριο Clap the Restaurant του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, στις 30 Νοεμβρίου 2015.
Ο Μάριος Φράγκος εμπνευσμένος από τα μοναδικά τοπικά προϊόντα των Καλαβρύτων κατάφερε να κερδίσει την 3 θέση ανάμεσα σε 600 διαγωνιζόμενους χρησιμοποιώντας  φορμαέλα, ραδίκια και γιαούρτι στραγγιστό όλα προϊόντα των Καλαβρύτων και μάγεψε την κριτική επιτροπή την οποία αποτελούσαν οι Γιάννης Ρούδας – Γενικός Διευθυντής Délifrance Hellas, Χρήστος Σοκόλης – Διευθύνων Σύμβουλος Food Concepts, Ντίνα Νικολάου – Chef & TV personality, Τάσος Αντωνίου – Δημοσιογράφος & Food Blogger και Χάρης Χαραλαμπίδης –   Διευθύνων Σύμβουλος Gastronomy Essentials.
Για την μεγάλη του επιτυχία ο Μάριος Φράγκος δήλωσε στο kalavrytanews.com οτι είναι περήφανος οχι τόσο για την μεγάλη ομολογουμένως διάκριση όσο γιατί αυτή προήλθε από τα μοναδικά Καλαβρυτινά προϊόντα που χρησιμοποίησε.
Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και πάντα διακρίσεις και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Τον Μάριο Φράγκο θα τον βρείτε στο εστιατόριο του "ΣΤΥΓΑ " στα Καλάβρυτα στο δρόμο για το χιονοδρομικό.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.