HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

60 λεπτά Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους Ιππείς της Κλειτορίας (φωτο)

Συνέχεια σήμερα του οδοιπορικού στα Καλάβρυτα για τον Νίκο Μάνεση και την εκπομπή του ALPHA «60 λεπτά Ελλάδα» Το οδοιπορικό ξεκίνησε χθες απ...

Συνέχεια σήμερα του οδοιπορικού στα Καλάβρυτα για τον Νίκο Μάνεση και την εκπομπή του ALPHA «60 λεπτά Ελλάδα» Το οδοιπορικό ξεκίνησε χθες από την πόλη των Καλαβρύτων συνεχίστηκε σήμερα με Πλανητέρου, Καστριά και Κλειτορία και ακολουθεί Μάνεσι, Κέρτεζη, Σκεπαστό.
Στην Κλειτορία τα γυρίσματα έγιναν με την ομάδα των φίλων ίππων ο Χελμός που με ιδιαίτερη επιμέλεια τα φτιάξανε όλα στην εντέλεια ωστε να γίνει μια ωραία παρουσίαση. Μπράβο στον αγωνιστή πρόεδρο του συλλόγου ίππων και πρόεδρο του Κλείτορα Νίκο Θωμα και σε όλη την ομάδα του. Στα γυρίσματα βρέθηκε, ο Αντιδήμαρχος κ Καρράς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Δουκλιάς και παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον κ. Μάνεση από τον σύλλογο ίππων. 
 
 .......Περισσότερα στις οθόνες του "ΑLPHA"



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.