HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ "Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ"  Κατ΄αρχήν Χρόνια Πολλά για τη Νέα Χρονιά σε όλους τους απανταχού γής Λειβαρτζινούς κα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ "Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ" 
Κατ΄αρχήν Χρόνια Πολλά για τη Νέα Χρονιά σε όλους τους απανταχού γής Λειβαρτζινούς και Καλαβρυτινούς με υγεία, ειρήνη & ομόνοια.
Θα ήταν παράλειψη εκ μέρους μας να μην συγχαρούμε και ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκδήλωση της 31 Οκτώβρη 2015 στο Λειβάρτζι στη γιορτή του τσίπουρου. Ειδικότερα να ευχαριστήσουμε τις κυρίες του χωριού και του συλλόγου μας για τη προσφορά των παραδοσιακών γλυκισμάτων, τα οποία μαζί με τη πατροπαράδοτη μουσταλευριά (που προσέφερε ο Σύλλογός μας), γλύκαναν ακόμη περισσότερο την ωραία ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί. Να ευχαριστήσουμε τα Καταστήματα του χωριού μας για την άψογη εξυπηρέτηση. Να ευχαριστήσουμε το σύλλογο "Παρασκευή", και τον δραστήριο πρόεδρό του, που επέλεξε το χωριό μας,
προκειμένου τα μέλη του να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παραγωγής του τσίπουρου. Να συγχαρούμε για μία ακόμη φορά το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου μας και το δάσκαλο κ. Αντώνη Αρχοντή για την – κατά κοινή ομολογία – άψογη παρουσία τους.
Με θέμα της κάρτας μας, τη συμμετοχή του Συλλόγου στις εκδηλώσεις του χωριού, απευθύναμε τις ευχές μας για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2016, σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας. Τη κάρτα επιμελήθηκε η συγχωριανή και μέλος του Συλλόγου μας Σοφία Καρρά, που είναι πάντα στο πλευρό μας και την ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του καταστατικού μας καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. σε αίθουσα του "Αρχοντικού της Ευτυχίας" (Σαρδελά 26, έναντι ΚΤΕΟ Οβρυάς).
Στη Γενική Συνέλευση μετά τη διαπίστωση απαρτίας θα ακολουθήσει:
1. ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
2. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ., ΝΕΑΣ Ε.Ε. & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΛΑΛΕΙΠΑ
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ., την Ε.Ε. και εκπροσώπου στο ΚΕΛΑΛΕΙΠΑ πρέπει να υποβάλλουν έγγραφες αιτήσεις-δηλώσεις, τρείς (3) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γεν. Συνέλευση, δηλαδή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ
(στις 28/01/2016).
Ο εγγραφόμενος στο Σύλλογο, αποκτά δικαίωμα ψήφου από την ημέρα της εγγραφής.
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
Με την ευκαιρία αυτής της πρώτης συνάντησης στην αρχή του χρόνου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, με τη συμμετοχή του χορευτικού μας τμήματος.
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΘΟΥΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.