HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι «Σαμαρείτισσες» της Κλειτορίας έκοψαν την πίτα τους και προσφέρουν στον Κ.Υ.Κλειτορίας (ΦΩΤΟ)

Την πίτα τους έκοψαν σήμερα 30/1/16, οι " καλές Σαμαρείτισσες" της Κλειτορίας ο δραστήριος άτυπος σύλλογος γυναικών που παρουσιάζε...

Την πίτα τους έκοψαν σήμερα 30/1/16, οι " καλές Σαμαρείτισσες" της Κλειτορίας ο δραστήριος άτυπος σύλλογος γυναικών που παρουσιάζει αξιοζήλευτη δράση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήριος Δουκλιάς, που ομολογουμένως δεν λείπει ποτέ από καμία τοπική δράση, ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κλειτορίας κ Χρήστος Κοτσιάς, ο Πρόεδρος των Κρινοφύτων κ. Δημόπουλος και πλήθος κόσμου.
Αξίζει να σημειωθεί οτι τα έσοδα της εκδήλωσης (κληρώσεις κλπ) θα διατεθούν για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού και αναλώσιμων για το Κ.Υ.Κλειτορίας που τα έχει πραγματικά ανάγκη.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν και πολλά παιδιά της Κλειτορίας που διδάχθηκαν έμπρακτα την συλλογική προσπάθεια και την κοινωνική προσφορά.
Ευχόμαστε στις δραστήριες γυναίκες της Κλειτορίας, υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν την δράση τους!  
[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.