HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Ο ...ΑΛΙΣΣΌΣ

Την αγάπη τους για τα Καλάβρυτα την αποδεικνύουν με κάθε τρόπο οι σύλλογοι Παραλίας Κάτω Αλισσού και οι σύλλογοι 'Άνω και Κάτω Αλισσού Α...

Την αγάπη τους για τα Καλάβρυτα την αποδεικνύουν με κάθε τρόπο οι σύλλογοι Παραλίας Κάτω Αλισσού και οι σύλλογοι 'Άνω και Κάτω Αλισσού Αχαΐας αφού μεγάλος αριθμός μελών τους έχουν Καλαβρυτινή καταγωγή.. Σήμερα 120 άτομα από τον Αλισσό γέμισαν τον κεντρικό πεζόδρομο των Καλαβρύτων και από εκεί ανηφόρισαν στο Χιονοδρομικό, όπου απόλαυσαν τον καφέ τους, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν γεμίζοντας τα social media. 
Το τραπέζι που τους περίμενε στο κέντρο ΣΠΕΡΧΟΣ στην περιοχή Άνω Λουσοι, ήταν και ο τελικός τους προορισμός τα είχε όλα, με τον Dj να δίνει τον ρυθμό. Εκεί έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους.
Προσκεκλημένη στην εκδήλωση ήταν και η Παγκαλαβρυτινή ένωση που εκπροσωπήθηκε απο τον πρόεδρο της κ. Δημήτριο Βαρβιτσιώτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.