HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διευκρινήσεις από την χορωδία Βυζαντινής Μουσικής Καλαβρύτων "Βασίλειος Ζήσιμος"

Διευκρινήσεις έδωσαν τα μέλη της  χορωδίας Βυζαντινής Μουσικής Καλαβρύτων σχετικά με την απόφασή τους να μετονομάσουν την την χορωδία σε σε ...

Διευκρινήσεις έδωσαν τα μέλη της  χορωδίας Βυζαντινής Μουσικής Καλαβρύτων σχετικά με την απόφασή τους να μετονομάσουν την την χορωδία σε σε "Βασίλειος Ζήσιμος" στην μνήμη του Βασιλείου Ζήσιμου, δημιουργού της χορωδίας (διαβάστε εδώ).
Συγκεκριμένα αναφέρουν: 
Επειδή ακούμε διάφορα τον τελευταίο καιρό (ελπίζουμε καλοπροαίρετα) σχετικά με την πρωτοβουλία που έλαβαν τα μέλη της χορωδίας μας να την μετονομάσουν σε "Βασίλειος Ζήσιμος", διευκρινίζουμε τα εξής:
Η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής "Καλαβρύτων Μελωδοί" που δημιουργήθηκε απο το μακαριστό Δάσκαλο Βασίλειο Ζήσιμο και τον Πρωτοψάλτη και δάσκαλο κ. Βασίλειο καλογερόπουλο, λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με οτιδήποτε την αφορά αυτόβουλα και αυτεξούσια!! Οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνεται εκ της πλειοψηφίας των μελών που την απαρτίζουν και ΜΟΝΟ!!!
Ετσι, η απόλυτη πλειοψηφία της αποφάσισε τη μετονομασία της σε "Βασίλειος Ζησιμος"!
Η σχολή Βυζαντινής Μουσικής " Κοσμάς ο Μελωδός" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, μην τα συγχέουμε για να προκαλούμε εντυπώσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.