HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια επιστολή Κ.Υ.Κλειτορίας στην Ένωση Μύλων Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων Πλανητέρου

Επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε και στην 6η ΥΠΕ, απέστειλε η διεύθυνση του Κ.Υ.Κλειτορίας στον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Ένωσης Μύλων Υδροτρι...

Επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε και στην 6η ΥΠΕ, απέστειλε η διεύθυνση του Κ.Υ.Κλειτορίας στον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Ένωσης Μύλων Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων Πλανητέρου κ. Μητσόπουλο Ηρώδη εκφράζοντας τις ευχαριστίες του Κ.Υ. για την προσφορά της Ένωσης τόσο σε ιατροφαρμακευτικό υλικό (διαβάστε εδώ) προς το Π.Ι. Πλανητέρου, όσο και και στην προμήθεια ενός επαγγελματικού πιεσόμετρου προς το Κ.Υ. Κλειτορίας (διαβάστε εδώ).
Η Επιστολή έχει ως εξής: 
ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή
κ. Πρόεδρε
Εκ μέρους των εργαζόμενων του Κ.Υ. Κλειτορίας, και εμού προσωπικά, θα ήθελα να σας εκφράσω τις βαθιές μου ευχαριστίες για την στήριξη που παρείχατε στο Π.Ι. Πλανητέρου και στο Κέντρο Υγείας.
Με την ευγενική σας χορηγία σε ιατροφαρμακευτικό υλικό προς το Π.Ι. Πλανητέρου, και ενός επαγγελματικού πιεσόμετρου προς το Κ.Υ. Κλειτορίας, συμβάλλατε στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στην περιοχή μας.
Η ευγενική σας αυτή χειρονομία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτό το καιρό που η κοινωνία μας βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις προς όλους μας.
Η ενέργεια σας αυτή κ. Πρόεδρε αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη που διέπει τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και εσάς προσωπικά.
Θα ήθελα να τονίσω την άμεση κινητοποίηση του Αντιπροέδρου της Ένωσης κ. Παπαϊωάννου όταν πληροφορήθηκε τις ελλείψεις μας.
Με τιμή
Ο Δ/ντής του Κ.Υ. Κλειτορίας
Ευγένιος Χαϊκάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.