HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού ο Δήμαρχος μαζί με Παυλόπουλο και άλλους Δημάρχους

Στην Πυραυλάκατο (ΤΠΚ) ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΡΙΤΣΟΣ,με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Εσωτερικών, τους Δημάρχους Βούλας-Βάρης-Βουλια...

Στην Πυραυλάκατο (ΤΠΚ) ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΡΙΤΣΟΣ,με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Εσωτερικών, τους Δημάρχους Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης και Κερκύρας και ανώτατους αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, βρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς επιστρέφοντας από την Αίγινα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεις για την επέτειο των 188 χρόνων από τη μετάβαση του Ιωάννη Καποδίστρια στο νησί, προκειμένου να ορκιστεί πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας.
Ο κ. Λαζουράς σημειώνει: "Θαυμάσαμε, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την άριστη, υποδειγματική, κεκανονισμένη συμπεριφορά, τους ευγενικούς τρόπους, την πειθαρχία, την προθυμία, το ζήλο και το υψηλότατο επίπεδο, εκπαίδευσης και εμπειρίας, του Πλοιάρχου και όλου του πληρώματος, της ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ . Στον ΠτΔ, επιδόθηκε, απο τον Πλοίαρχο, αναμνηστικό μετάλλιο και πλακέτα .Εκφράζω και δημοσίως τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου, στον Πλοίαρχο και στο πλήρωμα, γιατί, στο λίγο χρόνο του ταξιδιού, επιβεβαίωσαν σε όλους μας-με, το ακμαιότατο ηθικό και φρόνημά τους,την άριστη εκπαίδευσή τους, το μέγιστο αξιόμαχό τους και τη σύγχρονη πυραυλάκατο και τον εξοπλισμό της-οτι, αποτελούν,δυναμικό, σθεναρό και ισχυρότατο αποτρεπτικό παράγοντα,απέναντι σε κάθε επιβουλέα της Πατριδας μας. Επιβουλέα, που τρέμει,την Ισχύ, τη Δύναμη και την Ορμή του Πολεμικού μας Ναυτικού."


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.