HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 - ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - "ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ"

Γενική απεργία σήμερα, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και οργανώσεις των ελεύθερων επαγγελματικών και επιστημόνων να αντιδρούν...

Γενική απεργία σήμερα, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και οργανώσεις των ελεύθερων επαγγελματικών και επιστημόνων να αντιδρούν στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που προωθεί η κυβέρνηση.
Χαρακτηριστικό της μεγάλης κινητοποίησης οτι σε πολλές πόλεις όπως Πάτρα και Αίγιο, θα μείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα ακόμα και τα καφέ και τα εστιατόρια. Δρομολόγια του ΚΤΕΛ από και πρός τα Καλάβρυτα δεν θα εκτελεστούν όπως και κανένα δρομολόγιο του Οδοντωτού, ενώ κάλεσμα για συμμετοχή έχει εξαγγείλει και η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.    
Η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα γίνει στην Αθήνα στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10:30 στην Ομόνοια. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν, επίσης, η ΓΣΕΒΕΕ (επαγγελματοβιοτέχνες) και η ΕΣΕΕ (έμποροι) οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστή, τρίτη, συγκέντρωση στην οδό Μητροπόλεως 42 μπροστά στα γραφεία της ΕΣΕΕ.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Δημόσια Νοσοκομεία, οι Προνοιακές Μονάδες, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων και των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία στην απεργιακή κινητοποίηση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν επίσης οι ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί, οι οδοντίατροι, οι φαρμακοποιοί και οι φυσικοθεραπευτές. Επίσης, οι γιατροί αποφάσισαν και αποχή από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης μέχρι την Τετάρτη.
Παράλληλα, από την εργασία τους απέχουν επίσης δικηγόροι μέχρι τη Δευτέρα και οι συμβολαιογράφοι μέχρι την Παρασκευή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό, ενώ κλειστά θα είναι και τα πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα, όπως αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).
Απεργία διαρκείας ξεκινούν, επίσης, την Πέμπτη οι οδηγοί ταξί και οι αυτοκινητιστές, καθώς ήδη αρκετές ομοσπονδίες Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση. Αντίστοιχη απόφαση έχει λάβει το Σωματείο Ιδιοκτητών Β.Ελλάδας, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένονται οι αποφάσεις και των υπολοίπων σωματείων. Κλειστές θα είναι οι λαϊκές αγορές και τα βενζινάδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.