HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εισαγγελέας στο μπλόκο του Αιγίου για να σταματήσει ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού

Παραλήπτες εισαγγελικής παραγγελίας να μην επαναλάβουν σήμερα το βράδυ τον αποκλεισμό της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου στο ύψος τ...

Παραλήπτες εισαγγελικής παραγγελίας να μην επαναλάβουν σήμερα το βράδυ τον αποκλεισμό της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων στο Αίγιο, έγιναν οι αγρότες του Συλλόγου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" που βρίσκονται για 34η μέρα στο μπλόκο τους και κλείνουν καθημερινά για 4 ώρες (πλέον) και τα δύο ρεύματα του δρόμου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το filodimos.gr, το βράδυ της Τετάρτης στο μπλόκο βρέθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου, ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά τους αγρότες μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προς τους Εισαγγελείς Εφετών και τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας. βάσει της οποίας θα πρέπει να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Η απάντηση των αγροτών ήταν πως δεν κάνουν βήμα πίσω και ότι θα γίνει κανονικά ο αποκλεισμός του σημείου από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 11.30 το βράδυ. Το απόγευμα ωστόσο στις 6.30 θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.