HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Τριποταμίτης Χρήστος Παπαζαφείρης νέος Υποστράτηγος στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό...


Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος Ιωάννη Διαμαντόπουλου και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου. 
Ο συμπατριώτης μας από τα Τριπόταμα, Χρήστος Παπαζαφείρης, προάγεται στο βαθμό του Υποστράτηγου και αναλαμβάνει την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου υπηρετούσε έως σήμερα ως Ταξίαρχος.
Ο άξιος και ικανός αξιωματικός της Ελληνικής αστυνομίας , πατριώτης μας από τα Τριπόταμα Καλαβρύτων, με μεγάλες επιτυχίες στο σώμα, τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας και και πρόσφατα κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για την διατήρηση του Αστυνομικού Τμήματος στην Κλειτορία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.