HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για το Σκεπαστό στη Ζήρια

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό η ομάδα του Σκεπαστού στις Καμάρες με αντίπαλο την πρωτοπόρο του ομίλου Ζήρια/ΤΑΔ’93 χάνοντας με το ευ...

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό η ομάδα του Σκεπαστού στις Καμάρες με αντίπαλο την πρωτοπόρο του ομίλου Ζήρια/ΤΑΔ’93 χάνοντας με το ευρύ  4-0.
Σαφώς ανώτερη η Ζήρια δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Σκεπαστού και από το πρώτο ημίχρονο έδειξε οτι δεν θα χαριστεί. 
Την αρχή ομάδα της Ζήριας έκανε στο 24΄ και ακολούθησαν αλλα δύο τέρματα στο στο 29΄, 31΄ και έκλεισε στο 42΄ τελειώνοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό οι ρυθμοί έπεσαν σχεδόν κατακόρυφα από πλευράς γηπεδούχων αφού δεν συνέτρεχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να κυνηγήσουν ένα πιο ευρύ σκορ. 
Για την ομάδα του Σκεπαστού αγωνίστηκαν: 
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Καραμούζης (46΄ Η. Ανδριόπουλος), Π. Μπάλιος, Κόρακας, Πριονάς, Καράμπελας, Μάρκος, Κουντάνης (46΄ Τερζής), Γ. Βορύλλας, Π. Ανδριόπουλος, Γ. Καζανάς, Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.