HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυβερνητική κρίση για το θέμα Μουζούλα

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή τη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα ο οποίος αν...

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά την κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή τη δήλωση του Γιάννη Μουζάλα ο οποίος αναφέρθηκε στα Σκόπια ως Μακεδονία.
Ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος δείχνει ανυποχώρητος και απαιτεί την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και συγκάλεσε εκτάκτως την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, για να αποφασιστεί το μέλλον του κόμματος στον κυβερνητικό συνασπισμό. Από το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου διαρρέει το ενδεχόμενο παραίτησης του Πάνου Καμμένου από την Κυβέρνηση. Ο ίδιος βέβαια, διεμήνυσε στον πρωθυπουργό ότι δε θέλει να ρίξει την κυβέρνηση. Παππάς και Κουίκ προσπαθούν να βρουν λύση αφού ούτε η Κυβέρνηση εν όψη της συνόδου κορυφής που  ακολουθεί θέλει να μπει σε κυβερνητικούς κραδασμούς. Πληροφορίες θέλουν τον υπουργό Εθνικής άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ να ακυρώνει το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες θέτοντας τελεσίγραφο στον Αλέξη Τσίπρα να έχει απομακρύνει τον Γιάννη Μουζάλα μέχρι το πρωί της Πέμπτης, αλλιώς θα αποχωρήσει.
Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού που θα είναι η ένα διαζύγιο ή οπισθοχώρηση Τσίπρα στο θέμα Μουζούλα δεχόμενος την παραίτησή του που ούτως η άλλως είναι στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Σε περίπτωση διαζυγίου δεν σημαίνει και εκλογές αφού «Ποτάμι» και «Ένωση Κεντρώων» είναι οι μνηστήρες για ένα νέο κυβερνητικό σχήμα.
Νίκος Κυριαζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.