HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για το ασφαλιστικό με εισηγητή τον Γ. Κουτρουμάνη.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο "Αστήρ" της Πάτρας, η θεματική εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής Αχαΐα...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο "Αστήρ" της Πάτρας, η θεματική εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ για το ασφαλιστικό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο τ. Βουλευτής και τ. Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Χουλιάρας ενώ εισηγητής ήταν ο συμπατριώτης μας τ. υφυπουργός, κ. Γ. Κουτρουμάνης. Οι εισηγήσεις των Γιώργου Κουτρουμάνη και Κώστα Πανταζή, τόνισαν την εικόνα πλήρους πολιτικού και οικονομικού αδιεξόδου, στο οποίο οδηγείται το θέμα του ασφαλιστικού από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, ενώ ανέπτυξαν τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για ένα βιώσιμο και δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα. 
Στην ανακοίνωση της η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας τονίζεται  η συμμετοχή των πολιτών, που βρίσκονται στον δημοκρατικό χώρο, σε μια δύσκολη μέρα λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων, ήταν θετική και ουσιώδης, καθώς με το πέρας των εισηγήσεων υπήρξε πλήθος στοχευμένων ερωτήσεων που φανέρωναν την αγωνία της κοινωνίας, αλλά και την αποτυχία της κυβέρνησης να φέρει μια δίκαιη λύση στο διαχρονικό αυτό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.