HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνης συγχαίρει την πρώην αθλήτριά του Μαρία Παναγιωτακοπούλου

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνης συγχαίρει την πρώην αθλήτριά του Μαρία Παναγιωτακοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Π...

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Δάφνης συγχαίρει την πρώην αθλήτριά του Μαρία Παναγιωτακοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MUAY THAI. Η Μαρία ΜΑΣ , ένα δικό μας παιδί που ξεκίνησε τον αθλητισμό συμμετέχοντας στα αθλητικά μας τμήματα του softball κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και με πολλές συμμετοχές στην συνέχεια στο Κ1 του canoe-kayak slalom μας έκανε υπερήφανους.
Η επιμονή της και προσήλωσή της στον στόχο της ήταν τα χαρακτηριστικά που την διέκριναν είναι τα χαρακτηριστικά που την ανέβασαν στο κεντρικό βάθρο του χρυσού μεταλλίου.
Πολλά συγχαρητήρια στην Μαρία μας,πολλά μπράβο στους γονείς της, τον Χρήστο και την Ματίνα που την στήριξαν σε αυτή την δύσκολη και επίμονη προσπάθεια της στο άθλημα που την κέρδισε.
Μαρία σε ευχαριστούμε
Για το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Δ
Θοδωρής Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.