HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ!!!!!!!

Με επιτυχία ξεκίνησε η παιδική αποκριάτικη γιορτή  στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, με την ενεργή συμμετοχή των παιδι...

Με επιτυχία ξεκίνησε η παιδική αποκριάτικη γιορτή  στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, με την ενεργή συμμετοχή των παιδικών τμημάτων του χορευτικού ομίλου, του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σκεπαστού! Τα παιδιά διασκέδασαν και ενθουσιάστηκαν με τα παιχνίδια και τους χορούς από τον χοροδιδάσκαλο Γιαννόπουλο Χρήστο και την παιδαγωγό Κατσικοπούλου Ελένη. Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής για τους μικρούς μας φίλους!
Αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο 12/03/16 να πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός του Εκπολιτιστικού μας Συλλόγου, στην αίθουσα του πολιτιστικού μας κέντρου, στις 21:00μ.μ.  Σε σατυρική ατμόσφαιρα συνεχίζουμε με διάθεση καρναβαλικών ρυθμών και την Κυριακή 13/03/16, στις 14:00μ.μ. στην κεντρική πλατεία Σκεπαστού, θέλοντας να δώσουμε έντονο παραδοσιακό χρώμα στο καρναβαλικό γλέντι, θα πραγματοποιηθεί το έθιμο του Γαϊδουρόγαμου με άφθονο φαγητό και ποτό!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.