HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Χαμός" με τις συγχωνεύσεις σχολών σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ

Αν και δεν έχουν μελετηθεί ακόμα τα αποτελέσματα της πρώτης συγχώνευσης πανεπιστημιακών τμημάτων και τμημάτων του ΤΕΙ, η ηγεσία του υπουρ...

Αν και δεν έχουν μελετηθεί ακόμα τα αποτελέσματα της πρώτης συγχώνευσης πανεπιστημιακών τμημάτων και τμημάτων του ΤΕΙ, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ασκεί πιέσεις σε όλα τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας να προχωρήσουν τις συνεργασίες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εάν δεν προκύψουν καρποί συνεργασίας μεταξύ των ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της κάθε περιοχής, τότε θα προχωρήσει σε αποφάσεις το ίδιο το υπουργείο.

Σε ό,τι αφορά το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας έχουν γίνει μέχρι στιγμής δύο συναντήσεις της αρμόδιας επιτροπής που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.

Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι το εγχείρημα δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάθε ίδρυμα, η σύγκλητος της κάθε σχολής και το κάθε τμήμα έχει συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις γι' αυτό που εκπροσωπεί και κατά συνέπεια δεν είναι εύκολο να βρεθεί κοινός τόπος. Ωστόσο, οι προσπάθειες συνεχίζονται στο πλαίσιο που έχει θέσει η ηγεσία υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.