HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διπλό μήνυμα Μαξίμου προς Μόσχα

Να αποφύγει την ακόμα μεγαλύτερη επιδείνωση των ελληνορωσικών σχέσεων, με στόχο την εκ νέου βελτίωσή τους στο μέλλον, επιδιώκει η Αθήνα μ...

Να αποφύγει την ακόμα μεγαλύτερη επιδείνωση των ελληνορωσικών σχέσεων, με στόχο την εκ νέου βελτίωσή τους στο μέλλον, επιδιώκει η Αθήνα μετά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών και ενώ αναμένονται οι ανάλογες απαντήσεις της Μόσχας.

Με τη συγκεκριμένη της κίνηση η Αθήνα θέλησε να αποστείλει το μήνυμα, όπως είπε και ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες πως δεν επιτρέπει καμία παρέμβαση σε ζητήματα εθνικής της κυριαρχίας, αλλά και των εσωτερικών της υποθέσεων. Ταυτόχρονα, όμως, δεν επιθυμεί να ταυτιστεί από τη Μόσχα –κάτι που άφησε να εννοηθεί με την προχθεσινή του συνέντευξη σε αμερικανικό δίκτυο ο Σ. Λαβρόφ.

Ανεξαρτήτως των μηνυμάτων, πάντως, οι ελληνορωσικές σχέσεις διάγουν περίοδο μεγάλου ψύχους, ενώ θεωρείται απίθανο να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο η προγραμματισμένη επίσκεψη του Λαβρόφ στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.