HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O ΠΑΟΚ βλέπει πρόκριση μετά το 1-1 στο Ντα Λούζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε χρυσή ισοπαλία 1-1 από την Μπενφίκα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κι έτσι έχει την ευ...

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε χρυσή ισοπαλία 1-1 από την Μπενφίκα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κι έτσι έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης στον αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.
Σκόρερ του συλλόγου της Θεσσαλονίκης ο Ουάρντα, ο οποίος πήρε το... ριμπάουντ από την κεφαλιά του Βαρέλα, που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Μπενφίκα, νικώντας με πλασέ τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Γκολ: 45+1' πεν. Πίζι (Μπενφίκα), 76' Ουάρντα (ΠΑΟΚ)
Κίτρινες: Ζέντσον (Μπενφίκα), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Αλμέιδα (Μπενφίκα)

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Ζίβκοβιτς (65' Ράφα Σίλβα), Πίζι (79' Φέλιξ), Σέρβι (79' Σεφέροβιτς), Φερέιρα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός (52' Ουάρντα), Πέλκας, Ζαμπά (81' Σακχοφ), Πρίγιοβιτς (88’ Ακπόμ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.