HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΕΜΑΚ: Κορυφαία των κορυφαίων!

Από 3-6 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα, διεξήχθη το Διεθνές Συνέδριο Νερού (Desalination for the Environment Cl...

Από 3-6 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα, διεξήχθη το Διεθνές Συνέδριο Νερού (Desalination for the Environment Clean Water and Energy) 
Η ΤΕΜΑΚ ως Main Sponsor, ξεχώρισε με την παρουσία της στο συνέδριο παρουσιάζοντας την Βραβευμένη Διεθνώς Καινοτόμο Λύση και φιλική προς το Περιβάλλον: “Λειτουργία μονάδας αφαλάτωσης με φωτοβολταϊκά στη Νήσο Στρογγύλη”. Η συγκεκριμένη Μονάδα λειτουργεί άριστα εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει λύσει οριστικά το θέμα υδροδότησης στην Νήσο Στρογγύλη.
Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες, ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια, εταιρείες που εξειδικεύονται στον τομέα της αφαλάτωσης και παρουσιάζουν νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις.
Την έναρξη του Συνεδρίου την πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας κος Σαντορινιός Νεκτάριος ως καθ’ ύλην αρμόδιος για την εγκατάσταση αφαλατώσεων στα Ελληνικά Νησιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων.
Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος και ιδρυτής της ΤΕΜΑΚ κος Ηρώδης Μητσόπουλος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κος Σαντορινιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.