HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμος Καλαβρύτων στο πρόγραμμα WiFi4EU για δωρεάν ιντερνέτ

Ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα αποτελέσματα της 2ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο της δράσης WiFi4EU για την ανάπ...

Ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τα αποτελέσματα της 2ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο της δράσης WiFi4EU για την ανάπτυξη δικτύων WiFi που θα παρέχουν στους πολίτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους (π.χ. Πλατείες, πάρκα, δημόσια κτίρια κλπ.)..  Στο πλαίσιο της πρόσκλησης υπέβαλαν αιτήσεις περισσότεροι από 10.000 Δήμοι σε όλη την Ευρώπη και διατέθηκαν τελικά 3.400 vouchers, συνολικής αξίας 51 εκ. €. Στο πρόγραμμα εγκρίθηκε και η αίτηση του Δήμου Καλαβρύτων.
Η επιλογή των Δήμων έγινε με αυστηρή σειρά προτεραιότητας εγγραφής στο πρόγραμμα και επελέγησαν οι 90 πρώτοι Δήμοι από τους 642 της Επικράτειας.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί τις δαπάνες εξοπλισμού και εγκατάστασης των σημείων πρόσβασης Wi-Fi, ενώ ο δικαιούχος αναλαμβάνει να καταβάλλει τις δαπάνες συνδεσιμότητας (συνδρομή στο Διαδίκτυο), συντήρησης και λειτουργίας του εξοπλισμού για τουλάχιστον 3 έτη.

Ο Γ.Γ., Βασίλης Μαγκλάρας ευχαριστεί και συγχαίρει τους Δήμους της χώρας για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους και θα συνεχίσει την ενημέρωση και την υποστήριξή τους για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.