HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πολλές εφεδρείες τα Καλάβρυτα 1-2 από την Ακράτα

Την Α.Ε.Αιγείρας/Ακράτας, φιλοξένησε η Α.Ε.Καλαβρύτων στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. Η Α.Ε.Κ. έπαιξε ...

Την Α.Ε.Αιγείρας/Ακράτας, φιλοξένησε η Α.Ε.Καλαβρύτων στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. Η Α.Ε.Κ. έπαιξε με πάρα πολλές ελλείψεις αλλά αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησε αρκετές φάσεις με μία να καταλήγει στα δίχτυα της Ακράτας με το Κοσκινά στο 26΄
Στο δεύτερο κατέβασε αρκετά ταχύτητα και δέχτηκε δύο τέρματα από την Ακράτα για να γραφτεί το τελικό 1-2.
Τα Καλάβρυτα είχαν τρία δοκάρια με Καραχάλιο, Κοσκινά και Γιαννόπουλο.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν Παπαδημητρόπουλος, Καραχάλιος, Παπαδόπουλος, Γκλαβάς, Ρετζίνο, Σκιαδάς, Μενύχτας, Κοσκινάς, Βραχλιώτης, Ρέιντι και Γιαννόπουλος και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Λέσης, Γ.Τσαβαλάς, Παπαβραμόπουλος, Ανδρεόπουλος.
Δεν αγωνίστηκαν οι Ασπρούκος, Τζιαντομένικο, Καλαμαράς, Σταύρος Τσαβαλάς, Τζόβολος, Δημητρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σταματόπουλος, Φάκος, Φλογεράς και Σκάρπας.
Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Μενύχτα από δυνατό τάκλιν αντιπάλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.