HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων που θα ισχύσει από  Δευτέρα 04 Μαΐου  και σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 455/29-04-2020  ...

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων που θα ισχύσει από Δευτέρα 04 Μαΐου και σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 455/29-04-2020 έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, ορίζονται τα κάτωθι:
➠Η είσοδος στο χώρο του Νοσοκομείου θα γίνεται υποχρεωτικά με χρήση μάσκας.
➠Κατά την είσοδό σας, παρακαλείστε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες που σας δίνονται από το προσωπικό του Νοσοκομείου.
➠Στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου θα πραγματοποιείται εξέταση και οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις  ΜΟΝΟ σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα και ΜΟΝΟ κατόπιν ΡΑΝΤΕΒΟΥ (τηλ. για ραντεβού: 2692022222, Δευτέρα –Παρασκευή08.00-14.00) ➠Η προσέλευση του ασθενή θα γίνεται 5΄ πριν την προγραμματισμένη ώρα, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και χωρίς συνοδό (εφόσον  το επιτρέπει η κατάστασή του).Κατά την παραμονή στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων θα πρέπει να τηρείται η απαραίτητη κοινωνική απόσταση(1,5-2 μέτρα).
➠Η συνταγογράφηση θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ τηλεφωνικά. Προαιρετικά, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της άυλης συνταγογράφησης (μέσω του gov.gr και με τη χρήση των κωδικών του taxisnet).
➠Εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση  του επισκεπτηρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση εμφάνισης συμπτώματος ίωσης, όπως πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και καλούμε στο 2692022222 για να δοθούν όλες οι απαραίτητες οδηγίες από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.
Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ 
ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.