HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: RAPID TESTS στο κοινό από το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, με αυξημένη ευαισθησία στην πρόληψη και με γνώμονα την προστασία των πολιτών, σε μια περίοδο αυξημένης κίνησης στη...



Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, με αυξημένη ευαισθησία στην πρόληψη και με γνώμονα την προστασία των πολιτών, σε μια περίοδο αυξημένης κίνησης στην περιοχή μας, με πάρα πολλούς επισκέπτες σε όλα μας τα χωριά και με εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, με την συμμετοχή πολλών κατοίκων και παραθεριστών, θέτει σε εφαρμογή, στα όρια των δυνατοτήτων του, σχέδιο προληπτικής - δειγματοληπτικής ανίχνευσης κρουσμάτων covid-19.
Η δράση αυτή είναι μια πρωτοβουλία της Διοίκησης και του Ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Καλαβρύτων. 

Ήδη πραγματοποιήθηκαν τεστ σε Κερπινή και Μάνεσι ενώ την Τρίτη 24/08/2021 
Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων θα πραγματοποιήσει RAPID TESTS στο κοινό, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, από 08:00 έως 12:00 και την Πέμπτη 26/08/2021 στην Κέρτεζη στο Περιφερειακό Ιατρείο από 10:00 έως 12:00

Για διεύρυνση του προγράμματος και σε άλλες περιοχές, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου
 
Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέλθουν, ωστε να υπάρχει μια γενική επιδημιολογική εικόνα της περιοχής μας και να προλάβουμε τα χειρότερα.
Να σημειώσουμε οτι, για την εκτύπωση του αποτελέσματος, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα του GOV.GR με τους κωδικούς του taxis net.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.