HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πυρκαγιά στην Ηλεία - Τραυματίστηκε Πυροσβέστης της 6ης ΕΜΑΚ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγναντα Ηλείας. Στην περιοχή επιχειρούν 57 πυροσβέστες ...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγναντα Ηλείας.
Στην περιοχή επιχειρούν 57 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 20 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Έχει τραυματιστεί ένας πυροσβέστης της 6ης ΕΜΑΚ, που κατά πληροφορίες φέρει εγκαύματα και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, της Πάτρας, Ο πυροσβέστης, συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης, στην πυρκαγιά που καίει, στα Άγναντα του δήμου Ήλιδας.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το μέτωπο είναι σχετικά κοντά στον οικισμό Άγναντα, αλλά δεν απειλείται άμεσα κατοικημένη περιοχή, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν συνεχώς, ώστε να μην κινδυνεύσει ο οικισμός.
Όπως μεταδίδει το patrisnews.com, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου, ζητήθηκε λεωφορείο για να απομακρύνει κατοίκους του χωριού, ενώ όπως τόνισε, γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από την πυροσβεστική υπηρεσία για να περιοριστεί το μέτωπο, όμως οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν την κατάσταση.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.