HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Ηλεκτροφωτισμός από την πλατεία μέχρι τις πηγές του Αροάνιου

Ένα αίτημα δεκαετιών, μια σημαντική ανάγκη των κατοίκων του Πλανητέρου ικανοποιήθηκε. Είκοσι τρεις (23) κολώνες, με σύγχρονα φωτιστικά, φωτ...

Ένα αίτημα δεκαετιών, μια σημαντική ανάγκη των κατοίκων του Πλανητέρου ικανοποιήθηκε. Είκοσι τρεις (23) κολώνες, με σύγχρονα φωτιστικά, φωταγωγούν πλέον το δρόμο από την πλατεία του χωριού μέχρι τις πηγές του Αροάνιου και έτσι οι κάτοικοι θα κυκλοφορούν χωρίς κίνδυνο. Ήταν μια υπόσχεση του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλου, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του και διαπίστωσε αυτήν την ανάγκη του χωριού μας την οποία πραγματοποίησε.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Απόστολος Παπαϊωάννου σε δήλωσή του τονίζει:
"Ευχαριστούμε όλοι οι Πλανητεριώτες τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο. τους Αντιδημάρχους, Δουκλιά, Μιχαλόπουλο και Κουτρουλάκη καθώς και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο. Προσωπικά ως Πρόεδρος του χωριού, νοιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων διότι είχα πάντα την έγνοια και την αγωνία, ειδικά το καλοκαίρι, που πολλά παιδιά πηγαινοέρχονταν τα βράδια από την πλατεία στις πηγές μην συμβεί κάποιο ατύχημα. Είμαι σίγουρος οτι ο Δήμαρχός μας, οι Αντιδήμαρχοι και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δρομολογήσουν και θα υλοποιήσουν και τις υπόλοιπες σημαντικές και χρήσιμες παρεμβάσεις που έχει διαπιστώσει και έχει υποσχεθεί ο κ. Δήμαρχος να υλοποιηθούν στο χωριό μας. Αυτές οι παρεμβάσεις δίνουν ζωή και είναι προϋποθέσεις ανάπτυξης του τόπου μας. Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε να ελπίζουμε όχι μόνο με λόγια αλλά με φωτεινά έργα κ. Δήμαρχε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.