HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αλλαγή Ωραρίου Λειτουργίας - Κλείσιμο χιονοδρομικής περιόδου 2022/2023

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ανακοινώνει, πως εισέρχεται στην τελευταία εβδομάδα λειτουργίας των εγκαταστάσεων του για την χιονοδρομικ...

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ανακοινώνει, πως εισέρχεται στην τελευταία εβδομάδα λειτουργίας των εγκαταστάσεων του για την χιονοδρομική περίοδο 2022 - 2023. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους χιονοδρόμους οι οποίοι και φέτος επέλεξαν τον μαγευτικό Χελμό, είτε για τις καταβάσεις τους είτε για μια απλή επίσκεψη στο λευκό τοπίο. Η στήριξη και η αγάπη σας είναι πολύτιμη για όλη την ομάδα του κέντρου και αποτελεί την κινητήριο δύναμη για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στο μέλλον.
Από αύριο Δεύτερα, 27/03/23 έως και την Κυριακή 02/04/23 μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα λειτουργίας, με το ωράριο να μεταβάλλεται και την λειτουργία του κέντρου να ξεκινά από τις 08:00 και να σταματά στις 15:00.
Από Δευτέρα 27/3 έως και Παρασκευή 31/3 σε λειτουργία θα βρίσκονται (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν) οι αναβατήρες Αχιλλέας, Θέτις, Ηρακλής & Στύγα. Το Σάββατο 1/4 και την Κυριακή 2/4 θα λειτουργήσουν (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν) οι αναβατήρες Αχιλλέας, Θέτις, Ηρακλής, Άρτεμις & Στύγα.
Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Χιονοδρομικού αναφέρει: "Ευχαριστούμε και πάλι όλους εσάς, τους φίλους του Χελμού, που μας προτιμήσατε για μια ακόμη περίοδο. Ευχή όλων μας να ανταμώσουμε σύντομα, με νέους αναβατήρες, ώστε να απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερες καταβάσεις μέσα στην ημέρα και να χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο τις στιγμές που κρύβει το βουνό και η χιονοδρομία!
Υ.Γ. Μια καλοκαιρινή έκπληξη έρχεται σύντομα, ώστε να κάνει ακόμη περισσότερο κοινό να γνωρίσει τον Χελμό, και την εκτός χειμερινής περιόδου εποχή!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.