HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ Κ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή την αποχώρηση της κ. Φωτεινής Δημακοπούλου από την θέση της Διευθύντριας του Γυμνασίου Κλειτορίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερ...

Με αφορμή την αποχώρηση της κ. Φωτεινής Δημακοπούλου από την θέση της Διευθύντριας του Γυμνασίου Κλειτορίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας και την βαθιά ευγνωμοσύνη μας για την άψογη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος κατά την διάρκεια της θητείας της και να της εκφράσουμε τις ευχές μας για την συνέχεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας.
Αγαπητή κυρία Δημακοπούλου,
Διατελέσατε για έξι περίπου έτη Διευθύντρια του σχολείου μας, γνωρίζοντας ένα προς ένα τα παιδιά μας και προσπαθούσατε πάντα το καλύτερο για αυτά δίνοντάς τους την αμέριστη υποστήριξη σας και την συμβουλή σας σε όποιο θέμα τα απασχολούσε.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας,
Για την άρτια οργάνωση και επαγγελματισμό που επιδείξατε κατά την διάρκεια της θητείας σας ως Διευθύντρια του Γυμνασίου Κλειτορίας.
Για τον προσωπικό χρόνο που διαθέσατε, ακόμη και σε περιόδους διακοπών για τους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να πραγματοποιήσετε ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις με τα παιδιά και να τους δώσετε ευκαιρίες για γνώση, δημιουργία και έκφραση.
Για την ανάδειξη του σχολείου μας με την λήψη διακρίσεων και επαίνων σε πανελλαδικούς σχολικούς διαγωνισμούς.
Για την άριστη συνεργασία σας με τους τοπικούς φορείς και θεσμούς σε θέματα σχετικά με το σχολείο μας.
Για την άριστη επικοινωνία με τους γονείς και την διαθεσιμότητα σας να μοιραστείτε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.
Για την συμβολή σας στην ίδρυση και λειτουργία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας και την συνεχή υποστήριξη σας και άριστη συνεργασία μας.
Για την ευθύνη που επιδείξατε κατά τις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας του covid 19.
Για το παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας που αποτελέσατε για τα παιδιά μας και θα τα συνοδεύει στη μετέπειτα ζωή τους.
Για την προσφορά και την θετική σας παρότρυνση των παιδιών για την ενεργή συμμετοχή τους στις τοπικές πολιτιστικές και εθνικές εκδηλώσεις.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να έχετε μια λαμπρή σταδιοδρομία στην νέα σας θέση, να είστε πάντα καλά και να γνωρίζετε ότι θα είστε πάντα ευπρόσδεκτη στην κοινωνία της Κλειτορίας.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κλειτορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.