HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Εκδήλωση που ζωντάνεψε το σχολείο - Ευχαριστίες από τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Φιλίων (ΦΩΤΟ)

Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Φιλίων,  το Σάββατο 22 Ιουλίου και στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην σχολείου, πραγματοποίησε μια εξαιρ...



Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Φιλίων,  το Σάββατο 22 Ιουλίου και στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην σχολείου, πραγματοποίησε μια εξαιρετική εκδήλωση με θέμα "η πανδημία που άλλαξε την ζωή μας"
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:
"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους του συμπατριώτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη σημαντική και ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση .
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους στο χωριό μας οφείλουμε στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Κον Χαράλαμπο Μπονάνο που συνέβαλε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης , στο Δήμαρχο Κον Παπαδόπουλο και στους αντιδημάρχους Κους Δουκλιά , Μιχαλόπουλο , Κουτρουλάκη , Βασιλόπουλο και Ροδόπουλο , καθώς και τον Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Κον Δήμο Βαρβιτσιώτη και τον Πρόεδρο της Α.Ε.Καλαβρύτων Κον Τάκη Βαρβιτσιώτη για την τιμητική τους παρουσία.
Επίσης τους ομιλητές της εκδήλωσης , την Κα Κολέμπα , την Κα Στογιαννίδου , τον Κο Κυριαζή και τον Κο Σερπάνο που με άρτιο τρόπο ανέπτυξαν πολύπλευρα το ζήτημα της πανδημίας .
Στο περιθώριο της εκδήλωσης θέσαμε στον Αντιπεριφερειάρχη το ζήτημα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Φίλια προς 111 , ενώ στο Δήμαρχο , για μια ακόμη φορά , το σοβαρό ζήτημα της ύδρευσης .
Ήταν ένα ακόμα βήμα να ζωντανέψει το σχολείο μας , να αναβαθμιστεί και να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο του χωριού μας .
Θερμές ευχαριστίες και πάλι σε όλους τους Φιλαίους που γέμισαν και ζωντάνεψαν το σχολείο μας ."

περισσότερα στην εφημερίδα ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ που κυκλοφορεί 3 Αυγούστου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.