HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεργασία Glomex- ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS - Υψηλής ποιότητας premium βίντεο οικοσύστημα

To ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, εντάχθηκε από σήμερα στο premium B2B βίντεο οικοσύστημα Glomex. Στο premium B2B βίντεο οικοσύστημα Glomex έχουν ενταχθεί ...



To ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, εντάχθηκε από σήμερα στο premium B2B βίντεο οικοσύστημα Glomex. Στο premium B2B βίντεο οικοσύστημα Glomex έχουν ενταχθεί με αυστηρά κριτήρια 300 ενημερωτικά μέσα απ όλη την Ελλάδα ως Publisher και ως πάροχοι περιεχομένου όλοι σχεδόν οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας (AΝΤ1, ΕΡΤ, Mega, Open, Σκάι, Star), καθώς και η Cosmote TV από τον χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης. Συνολικά μέχρι σήμερα, με την Glomex συνεργάζονται 30 Content Providers.
Το kalavrytanews.com, από σήμερα θα προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα premium και αποκλειστικού περιεχομένου μέσα από την καθημερινή ενημερωτική αρθρογραφία, τα αθλητικά ένθετα, τις στήλες των πολιτιστικών αφιερωμάτων και όχι μόνο.
Tο B2B Βίντεο Οικοσύστημα και το συνεργατικό μοντέλο με το οποίο λειτουργεί δύναται να συμβάλει στην τόνωση της video οικονομίας στη χώρα, που αποτελεί και το όραμα της Phaistos Networks, η οποία έχει ενεργοποιήσει τη λύση της glomex στην Ελλάδα.
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS καταξιωμένο εδώ και χρόνια, βρίσκεται σταθερά στα κορυφαία πανελλαδικά ενημερωτικά μέσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.