HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση μαθητών-τριών του Γυμνασίου Καλαβρύτων

Με την Πρωτοβουλία μιας μικρής ομάδας συμμαθητών και συμμαθητριών ξεκίνησε η επανασύνδεση των διασκορπισμένων… Η πρώτη συνάντηση έγινε στα ...



Με την Πρωτοβουλία μιας μικρής ομάδας συμμαθητών και συμμαθητριών ξεκίνησε η επανασύνδεση των διασκορπισμένων… Η πρώτη συνάντηση έγινε στα Καλάβρυτα από επτά τον Αύγουστο του 2022, ενώ η δεύτερη στην Πάτρα τον Ιούνιο από τέσσερις πατρινούς…
Το ραντεβού, τελικά, έχει κλειστεί για τις 7.00MM στις 27 AYΓOYΣTOY 2023, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων. Φυσικά και με φαγητό. Χωρίς όμως συνοδούς, για ευνόητους λόγους.
Έχουμε ήδη δημιουργήσει τον πλήρη κατάλογο. Αρχικά με τους εγγραφέντες το 1967 στην α΄ Γυμνασίου και φυσικά και με τους αποφοιτήσαντες το 1973, από το τότε εξατάξιο Γυμνάσιο!
Ο πλήρης κατάλογος έφτασε τους 150! Περιλαμβάνει αρχικά τις 130 εγγραφές στην α΄ Γυμνασίου.
Με το χρόνο άρχισαν να λιγοστεύουν στις επόμενες τάξεις. Άλλοι σταμάτησαν και άλλοι ξενιτεύτηκαν σταδιακά. Στην δ΄ Γυμνασίου είχαμε και ένα μικρό κύμα από κοντινά Γυμνάσια της γύρω περιοχής.
Σε κάποιες τάξεις, επίσης, συναντηθήκαμε με μαθήτριες και συμμαθητές λίγο μεγαλύτερους που μας περίμεναν με αγάπη. Όλες και όλοι λειτουργήσαμε με μια αγκαλιά! Αυτή είναι η μνήμη! Βεβαίως από την στ΄ Γυμνασίου αποφοίτησαν μόνο 55, αλλά η αγκαλιά περιλαμβάνει τους πάντες.
Είμαστε ήδη σε επαφή με 40, αλλά αναζητούμε έντονα όλες και όλους. Η Πρωτοβουλία αποτελείται από έξι, που βρισκόμαστε και μιλάμε τον τελευταίο καιρό συχνά μεταξύ μας.
Έχουμε αναλάβει κατά περιοχές και γνωριμίες να ενημερώσουμε όλες και όλους τους διασκορπισμένους, αλλά πλέον δεν είναι και τόσο εύκολο. Γι’ αυτό χρειάζεται ο ένας με τον άλλον να πολλαπλασιάσουν το κάλεσμα.
Προσδοκούμε στην επιτυχία της όμορφης αυτής συνάντησης. Θέλουμε μέχρι τις 20 Αυγούστου να έχει δηλωθεί η συμμετοχή, εάν είναι δυνατόν και όλων, ώστε να κλείσουμε τραπέζια στο εστιατόριο.
Η προσωρινή ΠPΩTOBOYΛIA αποτελείται από:
Μπούρδαλα Παναγιώτη (KEPTEZH/ΠATPA),
Γιάννη Μαντά (MANEΣI/ΠATPA),
Μαρία Μπαχά (KAΛABPYTA/AΘHNA),
Σταύρο Δημητρακόπουλο (KAΛABPYTA/ΠATPA),
Γιώργο Χρονόπουλο (KAΛABPYTA/MEΣOΛOΓΓI) και
Θανάση Χρυσανθόπουλο (AΓPIΔI/ΠATPA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.