HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκος Παπαχριστόπουλος: Αφήνει μετά από 6 χρόνια τον πάγκο της ομάδας με πολλές επιτυχίες - Φεύγω σαν φίλος - Παραμένω οπαδός

Έπειτα από 6 χρόνια προσφορά στην Α.Ε.Καλαβρύτων από την θέση του προπονητή, ο Νίκος Παπαχριστόπουλος αποχωρεί από την ομάδα από ανυπέρβλητ...



Έπειτα από 6 χρόνια προσφορά στην Α.Ε.Καλαβρύτων από την θέση του προπονητή, ο Νίκος Παπαχριστόπουλος αποχωρεί από την ομάδα από ανυπέρβλητους επαγγελματικούς λόγους. Σε ανακοίνωσή του ο Νίκος Παπαχριστόπουλος αναφέρει:
"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Δυστυχως μετά από 6 χρόνια αναγκάζομαι για επαγγελματικούς και μόνο λόγους να αποχαιρετήσω την μεγάλη αθλητική οικογένεια της ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Εξι όμορφα χρόνια με πολλές όμορφες στιγμές και με την Ακαδημία μας και την γυναικεία ομάδα και την ανδρική ομάδα με αποκορύφωμα δύο ανόδους στην Α κατηγορία. Νοιώθω όμως μεγάλη χαρά και συγκίνηση καθώς φέτος βλέπω 6 παιδάκια της Κ16 να ανεβαίνουν στην ανδρική ομάδα κατά συνέπεια θεωρώ ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στο μεγάλο αυτό οικοδόμημα της ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. Θελω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 6 υπεροχα χρόνια. Έκανα μόνο φίλους που είναι για πάντα φίλοι, Θύμιος Φλογερας Παναγιώτης Λιακοπουλος, Θεοδόσης Παναγοπουλο, Νίκο Κυριαζή Αλέξη Χουλιάρα και όλη την διοίκηση. Τον συνεργάτη μου και αδερφό μου Κωστή Βλάχο για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.
Άφησα τελευταίο τον ακούραστο Πρόεδρο Τάκη Βαρβιτσιώτη για την άριστη συνεργασία μας αλλά και για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα! Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα τμήματα της ομάδας. Θα συνεχίζω να είμαι οπαδός πλέον αυτής της όμορφης οικογένειας των Καλαβρυτων!!!

Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων σε ανακοίνωσή της εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Νίκο Παπαχριστόπουλο για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια και την άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Φεύγει ένας συνεργάτης, αλλά παραμένουν τα πιο ουσιαστικά, η φιλία, η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός, καταλήγει η ανακοίνωση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.