HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καλαβρυτινοί καινοτομούν!

Με εισήγηση Καλαβρυτινού άρχισε και με ομιλία Καλαβρυτινού τελείωσε η εξειδικευμένη επιστημονική εσπερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας γ...



Με εισήγηση Καλαβρυτινού άρχισε και με ομιλία Καλαβρυτινού τελείωσε η εξειδικευμένη επιστημονική εσπερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα που διοργανώθηκε στο Επιστημονικό Πάρκο Πάτρας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρη Κατσαρού και εκπροσώπων του Οικοσυστήματος Καινοτομίας (Πανεπιστήμιο, ΕΑΠ, Επιστημονικό Πάρκο Πάτρας ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, ΙΤΕ ΙΕΧΜΗ, λοιπών Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Φορέων & καινοτόμων επιχειρήσεων).
Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης από τον Σοποτινό Οικονομολόγο Λυκούργο Σταυρουλόπουλο, Στέλεχος της Περιφέρειας και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, και έκλεισε με την παρουσίαση καινοτόμων παραδειγμάτων ενεργειακής αυτονομίας από τον Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Δημήτρη Βαρβιτσιώτη, υψηλόβαθμο στέλεχος στον τομέα της ενέργειας, εξειδικευμένο σε θέματα Ενέργειας & Περιβαλλοντικής Βιομηχανίας.
Οι Καλαβρυτινοί αν μη τι άλλο, καινοτομούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.